Hanen Benhissi – 2017

Koltza eta ekilorezko pastel hotzak erabiltzea behi haragiaren gantz-azidoaren osaera modulatzeko: zurginen hartziduraren gaineko eragina, zurrumurruen digestioaren gantz-azidoen profila, animalien errendimendua eta haragiaren kalitatea.

  • Egilea: HANEN BENHISSI
  • Universidad de Zaragoza, 28/04/17.
  • Zuzendariak: Ina Beltrán de Heredia Pérez de Villarreal eta Aser García Rodríguez.

Neiker
Pribatutasun laburpena

Webgune honek cookieak erabiltzen ditu, ahalik eta erabiltzaile esperientziarik onena eskaintzeko. Cookieen informazioa zure nabigatzailean biltegiratzen da eta zenbait funtzio betetzen ditu, hala nola, gure webgunera itzultzen zarenean zu ezagutzea edo gure taldeari webeko zein atal interesgarri eta erabilgarri aurkitzen dituzun ulertzen laguntzea.