SEG2ALIM

Elikakatearen oinarrian dauden bakterio-patogenoen prebalentzia eta karakterizazioa – gaur egungo egoera eta aurreko datuekiko konparazioa

  • Finantzaketa: Ekonomiaren Garapen eta Lehiakortasun Saila. Eusko Jaurlaritza
  • Ikerlari arduraduna: Ana Hurtado
  • Gauzatzea: 2013-2015

Proiektuaren helburu orokorra EAEko abere-ustiategietako patogenoengatiko infekzioen gaur egungo prebalentzia zenbatestea da.

Hauek dira helburu espezifikoak eta atazak:

1. Lagintzea planifikatzea
2. Teknikak erabiltzeko prest uztea
Elikagaien bidez transmititzen diren eta elikadura-infekzioak eragiten dituzten bakterioen prebalentzia zehaztea (Salmonella spp., Campylobacter spp., E. coli berotoxigenikoa – VTEC eta Listeria monocytogenes) EAEko abere-ustiategietan
4. 2003-2005ean lortutako datuekin alderatzea

Neiker
Pribatutasun laburpena

Webgune honek cookieak erabiltzen ditu, ahalik eta erabiltzaile esperientziarik onena eskaintzeko. Cookieen informazioa zure nabigatzailean biltegiratzen da eta zenbait funtzio betetzen ditu, hala nola, gure webgunera itzultzen zarenean zu ezagutzea edo gure taldeari webeko zein atal interesgarri eta erabilgarri aurkitzen dituzun ulertzen laguntzea.